ماشین‌حساب امتیاز Child-Pugh

امتیاز پنج جزء را وارد کنید تا امتیاز و کلاس Child-Pugh به دست آید.

نحوه استفاده

  1. مقادیر خود را در فیلدهای بالا وارد کنید.
  2. برای دیدن نتیجه روی «محاسبه» بزنید.
  3. برای ارسال نتیجه از «اشتراک‌گذاری» استفاده کنید.

درباره این ابزار

امتیاز Child-Pugh شدت بیماری مزمن کبد (سیروز) را از روی پنج سنجهٔ بالینی — بیلی‌روبین کل، آلبومین سرم، INR (سنجه‌ای استاندارد از انعقاد خون)، آسیت و انسفالوپاتی کبدی — درجه‌بندی می‌کند که هر یک ۱ تا ۳ امتیاز می‌گیرد. این ماشین‌حساب مقادیر آزمایشگاهی را تبدیل نمی‌کند: شما امتیاز ۱، ۲ یا ۳ را که قبلاً به هر مؤلفه داده‌اید وارد می‌کنید و آن‌ها را جمع می‌زند. مجموع (۵ تا ۱۵) به سه کلاس نگاشت می‌شود: کلاس A (۵ تا ۶)، بیماری کاملاً جبران‌شده با پیش‌آگهی کوتاه‌مدت خوب؛ کلاس B (۷ تا ۹)، اختلال عملکردی قابل‌توجه؛ و کلاس C (۱۰ تا ۱۵)، بیماری جبران‌نشده با پیش‌آگهی بد.

متخصصان کبد و جراحان از آن برای برآورد خطر عمل بیمار مبتلا به سیروز پیش از جراحی غیرپیوندی، سنجش پیش‌آگهی و — در گذشته — کمک به اولویت‌بندی داوطلبان پیوند کبد استفاده می‌کنند، هرچند امتیاز جدیدتر MELD تا حد زیادی جای Child-Pugh را در تخصیص رسمی پیوند گرفته است و Child-Pugh همچنان در کنار بستر بیمار بسیار به کار می‌رود.

آیا این مطلب مفید بود؟

می‌توانید حداکثر ۳ واکنش انتخاب کنید.

نظرات

  • اولین نظر را شما بنویسید.

ماشین‌حساب‌های پرطرفدار

همه ماشین‌حساب‌ها